Aydın İzmir otoyoluna sıvı gübre dökülünce araç kuyruğu 10 km’yi buldu

Aydın İzmir otoyolunun bir kısmına kamyondan sıvı gübre döküldü. Ekipler tarafından yol kapatılınca araç trafiği 10 km'yi buldu. İşte olaya ilişkin detaylar..
Aydın İzmir otoyoluna sıvı gübre dökülünce araç kuyruğu 10 km’yi buldu

Olay Aydın ve İzmir arasındaki otoyolda meydana geldi. Sebebi bilinmeyen bir olaydan ötürü otoyolun bir kısmında kamyondan sıvı gübre döküldü. Olay yerine gelen ekipler olası bir kazayı engellemek adına yolu trafiğe kapattı.

Trafiğe kapanan yolda uzun araç kuyruklarının oluştuğu öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri araçları başka yola yönlendirdi. Aktarılan habere göre Aydın İncirliova girişine kadar 10 km uzunluğunda araç kuyruğu olduğu aktarıldı.

UZUN ARAÇ TRAFİĞİ OLUŞTU

Aydın-İzmir otoyolunun bir bölümü kamyondan dökülen sıvı gübre dolayısıyla trafiğe kapanınca karayolunda uzun araç trafiği oluştu.

ARAÇ UZUNLUĞU 10 KM'Yİ BULDU

Aydın-İzmir otoyoluna bir kamyondan sıvı gübre dökülünce Efeler ilçesindeki otoban kavşağı trafiğe kapatıldı. Aydın-İzmir otoyolunu kullanacak araçlar, Aydın-İzmir karayolunu polisler tarafından yönlendirildi. Otoban kavşağından İncirliova girişine kadar yaklaşık 10 km uzun araç kuyruğu oluştu. Polisler kavşak noktalarda trafik akışını sağlamak için görev yaptı. Aktarılan habere göre sıvı gübre dökülmesi sebebi ile trafiğin bir kısmının kapandığı yolda temizlik çalışması tamamlandıktan sonra yeniden trafiğe açılacağı aktarıldı.